Terugkomst van Rijpe Zielen met het vormen van het Paradijs

by Erik Westhovens on September 27, 2014

in Ascensie

Door Erik Westhovens – 28 september 2014

Op deze aarde, op deze tijdlijn dat steeds hoger en hoger in frequenties vibreert wordt bewoond door personen die hun creatie vermogen naar het Licht ontwikkelen. De bezieling / ziel fragmenten van alle overige personen zijn gefocust in andere werelden (oa tijdlijnen en parallelle werelden). Wanneer deze zielen zich verder hebben ontwikkeld, geëvolueerd en in de laatste fase van hun incarnatie cycles zijn zullen ze op deze tijdlijn weer terug focussen.

De aarde in deze tijdlijn blijft zich verder verhogen in frequenties.

Met de zielloze personen op deze tijdlijn geeft het een mogelijkheid voor de personen dat zich aan het ontwikkelen zijn in het meesterschap van hun creatie vermogen. 

Alles is dienend

De personen gefocust op deze tijdlijn kunnen de huidige situatie gebruiken om er invloed op uit te oefenen. Het geeft de mogelijkheid om zichzelf te herkennen als Meesters in het creatie vermogen naar het Licht toe. Met het gebruik van het verbeeldingsvermogen kunnen scenario’s bedacht en experienced worden waarbij ze de mogelijkheid krijgen om vervuld te worden. De focus ligt in het verder verhogen van deze aarde met al haar levende wezens. 

Het is de meesterschap van het creatie vermogen naar het Licht toe, het toe eigenen en tot uiting brengen.

Alle zielen dat aan het einde van hun incarnatie cycles zijn zullen weer gefocust zijn op deze aarde in haar hoogste tijdlijn dat zich verder blijft verhogen in frequenties. Deze aarde wordt daarbij meer en meer bewoond door rijpe hoog geëvolueerde zielen tot dat er geen zielloze belichamingen van personen rond lopen.

Alle personen herkennen hun eigen creatie vermogen en maken deze aarde tot een paradijs. 

Het is niet wachten tot de komst van deze rijpe hoog geëvolueerde zielen dat naar hun lichamen terug komen (de overgebleven zielloze lichamen). Het is deze wereld, deze omgeving gebruiken om het creatie vermogen onder de knie te krijgen. En daarbij alle collectieve patronen te zuiveren. 

Het zuivering proces is nodig doordat deze aarde parallel verbonden is met tijdlijnen van de aarde in lagere frequenties. In alle tijdlijnen zullen personen zich verder ontwikkelen en evolueren. 

Wanneer ziel fragmenten terug komen in de overgebleven zielloze lichamen zullen ze keuzes maken naar het Licht toe doordat ze in andere werelden klaar zijn gestoomd. Het zijn nu rijpe zielen terwijl ze daarvoor nog niet waren.

De hele mensheid zal bestaan uit oude en rijpe zielen waarbij ze keuzes maken, ontwaken en zich verder ontwikkelen naar zelf-meesterschap. 

Het is nu aan alle Meesters om zichzelf ter herkennen wie ze zijn en het volledig integreren en tot uiting brengen van hun creatie vermogen. Het zijn deze Meesters dat de omgeving op deze aarde zuiveren en naar nieuwe hoogtes brengt. De Meesters en de aarde zullen samen het paradijs creëren.

Previous post:

Next post: