Neutralisatie

by Erik Westhovens on February 10, 2014

in Ascensie

Door Erik Westhovens, 10 Februari 2014

Bij het lezen van de onderstaande artikel dat door gegeven is aan Jahn J Kassl van The Elohim komt het gesprek naar boven dat ik in de avond van vrijdag 7 februari met mijn oma heb gehad. De duistere krachten zullen geen evenement door kunnen voeren dat een groot impact heeft op het collectief. Alles wordt er aan gedaan voor het behoud en onderhoud waar het collectief naar toe ontwikkeld en verhoogd heeft. Met een evenement zoals de “great bomb” tijdens de Olympische spelen kunnen de massa’s in angst schieten en daarbij terug vallen.

Elke ziel gefocust op deze tijdlijn zal alle ruimte krijgen voor de zelf ontwikkeling en verhoging. De meest geëvolueerde zielen “the light warriors of the first and last days / hours” zijn de heersers en scheppers van de aarde die vanuit hun zijn en liefde samen met de hogere rijken en de Bron alle duistere krachten en energieën neutraliseren.

De duistere partijen en krachten zijn al lang verslagen, ze blijven het proberen maar alles zal in gruzelementen vallen en met elke poging dat ze maken zorgt voor de verder verhoging van het collectief en de aarde. Van de duistere partijen en Orion Matrix zullen we alleen een verder afdaling en afbreuk zien tot een moment dat het volledig vernietigd is en vervangen wordt door een nieuwe vorm van samenleving wat we allemaal diep in ons dragen. De samenleving zal zonder de duistere krachten zijn, ze zullen volledig van de aarde verdwijnen.

 

“De duistere krachten zullen het licht in hun zelf weer ontdekken en de mensheid handelt vanuit hun innerlijke kracht.”

 

Artikel: ON GOD’S BEHEST, THE ELOHIM
channeled by Jahn J Kassl, translated by Franz, 9. FEBRUAR 2014
http://www.lichtweltverlag.blogspot.nl/2014/02/on-gods-behest-elohim.html

PROCEDURE NEUTRALIZED!

Indeed the actual Olympic games were supposed to be ended by a “great bomb” (The Elohim speak of a different event and do not refer to the incident of a Turkish airplane, which was supposed to be hijacked to Sotchi on the 7th of February, 2014. Remark JJK)

This would have had enormous worldwide political consequences that the Light Forces did not allow to happen as such. Therefore the Light Forces of Heaven directly intervened and defeated all related processes that let the discharges fizzle out. This “intervention from outside” is possible because the light warriors of the first and last days who are still stationed on this earth hologram have mandated this.

During the “process of neutralization” all dark energies flow through the physical system of these human beings, they guide these very lethargic energies through, so that these discharges can happen in the subtle worlds, there, where they cause almost no damage; whereby these energies on God’s behest are released into the Light.

This work of transformation, whereby different dark energies that would instantly extinguish this world are neutralized, is acted out by the for this task selected light warriors as an unconditional act of love, and that so long until the events on God’s behest will discharge, and not according to the will of the dark powers, and until the ascension of the light warriors, who perform this sacred service in this world, is fulfilled.

We are invincible – above as below. Our force is indestructible and decisive in creation in order to affect the birth of new worlds.The human Beings, gods in human form are truly with us. We are the ELOHIM The bridge for mankind, the gate for the world.

 

Previous post:

Next post: