De Evolutie vanuit het onbewuste

by Erik Westhovens on October 9, 2012

in Bewustwording, Creativiteit

Systemen in de wereld zijn langzaam aan het instorten. Dit gebeurd door het collectief onbewuste, er is namelijk behoefte aan verandering en ontwikkeling vanuit ziel niveau.

Mensen houden zich nog aan de instortende systemen vast. Ze ontkennen het en durven niet te ontwikkelen. Ze vinden het super eng en moeilijk. De mens doet dat geen op welk niveau de ziel is. We leven onze ervaringen vanuit wat de ziel wilt ervaren.

Vanuit het collectief onbewuste wordt de wereld om ons heen gevormd. Doordat het onbewuste zo groot is en de mensen weinig bewust van zich zelf zijn, hebben ze moeite om zaken te zien en te begrijpen.

Vanuit het universum worden de zielen van de mensheid geholpen om zich te ontwikkelen. Ieder persoon heeft al de nieuwe programmering voor de evolutie in zijn onbewuste zitten, dit vormt ook de instorting van de buiten wereld.

De sterkste zielen lopen voorop en hebben vele delen bewust gemaakt. Ze hebben zich bevrijd van de slavernij systeem waar we in leven. Minimaal zijn ze nog betrokken met het systeem, alleen voor de basis behoeftes.

De verandering zal binnenkort zichtbaar worden. De sprong zal een stuk wat nu onbewust is bewust worden. Het zal een grote klap en invloed zijn maar iedereen zal diep in zich zien dat het klopt en zo hoort.

Het zal een verassing zijn maar diep in ons wisten we het al. Het onmogelijke is mogelijk geworden.

 

Hiërarchie is nodig, mensen hebben voorbeelden nodig om verder te ontwikkelen. Verschil zal er altijd zijn. Dit is ook de reden dat er leiders nodig zijn. De nieuwe leiders zullen een ander houding hebben, niet serving to self maar serving to others.

We zullen evolueren doordat de onbewuste programmering bewust wordt in deze specifieke tijd. Deze tijd wordt aangeduid als de Eind Tijd.

We zullen geen basis behoeftes meer nodig hebben of juist heel minimaal. We kunnen bewijze van spreken een maand leven van 1 glas water en 1 broodje. Zo effectief is de mens dan ontwikkeld. Dit zorgt dat alle huidige systemen onnodig worden. We hoeven niet als slaaf te blijven werken want geld voor eten is niet meer nodig. We kunnen meer de dingen doen die we zelf willen doen. We vullen onze tijd vanzelf in naar onze diepste verlangens. Het onbewust zal veel makkelijker naar het bewuste deel stromen, tot dat het onbewuste compleet bewust is geworden. Alles heeft daarbij tijd nodig.

 

Nu kan ik bijv. schilderen met een kwast, verf en een doek dat ik gekocht heb. Vroeger zocht en maakte ik deze van spullen die ik in de natuur vond. In de toekomst kan ik vanuit mijn gedachte (innerlijke) elke kwast, verf en doek manifesteren. De beperkingen worden kleiner en kleiner. Van in de materiële wereld werken naar vanuit het innerlijke wereld werken. Wat ik in de toekomst via mijn gedachte kan manifesteren kan ik gebruiken om mezelf creatief te kunnen uiten.

Alles draait om ontwikkeling en uiting van jezelf. We willen nieuwe dingen leren en deze toepassen.

Vroeger koste het veel tijd en energie om jezelf en een ander te voorzien van basis behoeftes. Nu neemt het nog aardig wat tijd en energie om onszelf te voorzien van onze basisbehoeftes. In de toekomst zal het weinig tijd en energie innemen. En in de verre toekomst zal het niet meer nodig zijn.

Dit wordt evolutie genoemd en is mogelijk om het onbewust bewust te maken. Vroeger, nu, toekomst en verder toekomst wordt ook wel als 3de, 4de en 5de dimensie genoemd.

Benamingen van dimensie komt vanuit de esoterie. Zelf gebruik ik liever benamingen gericht op de psychologie omdat ik hier meer kennis en ervaring mee heb. Uiteraard gebruik ik ook beide omdat esoterie niet onbekend voor me is. Psychologische benamingen zijn wel makkelijker te begrijpen voor mijn omgeving.

Het artikel hierboven is ontstaan nadat ik een paar uur daarvoor een schilderij had gemaakt.

Het is schilderij is trouwens nog in de maak.

Erik
2012-10-02

[UPDATE – 9 oktober 2012]
Het schilderij heb ik af gemaakt en is hieronder te bekijken. Het is mijn tweede schilderij die ik met acrylverf gemaakt heb.

 

Previous post:

Next post: