Wie Ben Ik En Waar Ben Ik

by Erik Westhovens on June 16, 2015

in Ascensie, Bewustwording, Nederlands, Stankov Universal Law

Door Erik Westhovens – 15 Juni 2015

“Mijn zoektocht om de wereld en het leven in transparantie te zien”

Alles-Wat-Er-Is

Wanneer je alles neemt kan je het een benaming geven zoals Alles-Wat-Er-Is, het is een eenvoudige en duidelijke benaming doordat het aangeeft wat ermee bedoelt wordt. Er bestaat niks meer buiten Alles-Wat-Er-Is omdat de benaming aangeeft dat het letterlijk alles omvangt.

Alles-Wat-Er-Is bestaat uit energie. Elke vorm en vormloze energie heeft een bewustzijn, het is bewust van zichzelf en waar het uit bestaat. Het alles overkoepelende bewustzijn wat Alles-Wat-Er-Is is kunnen we ook de benaming Universeel Bewustzijn geven.

Alles-Wat-Er-Is = Energie = Universeel Bewustzijn

Het Universeel Bewustzijn bestaat uit meerdere levels van bewustzijn. Zo bestaat het eerste level van bewustzijn uit een 2de, 3de, 4de etc. Elke level van bewustzijn herkend zichzelf als een identiteit waarbij het ook bewust is dat het een deel van het Universeel Bewustzijn is.

Elke identiteit van het 1ste level bewustzijn kan zich afstemmen op het overkoepelde Universeel Bewustzijn waarbij het bewust is van alle identiteiten waar Alles-Wat-Er-Is uit bestaat.

Wiskundig uitgedrukt

We kunnen het Universeel Bewustzijn en het eerste level van bewustzijn ook wiskundig uitdrukken.

Het alles overkoepelende bewustzijn, het Universeel bewustzijn staat gelijk aan 1. Er bestaat namelijk maar 1 Universeel Bewustzijn. Het Universeel Bewustzijn is ook gelijk aan oneindigheid, wiskundig gezien kunnen we 1 oneindig verdelen waarbij alle verdelingen bij elkaar weer 1 vormt. Elk verdeling is een onderdeel van het Universeel Bewustzijn waarbij elk deel ook de eigenschap/kenmerk van oneindigheid moet uitdrukken.

De eerste verdeling van het Universeel Bewustzijn kunnen we delen in het getal 7, het geeft namelijk een uniek oneindig getal.

1 / 7 = 0.14285714285714…

Een identiteit van het 1ste level bewustzijn kunnen we wiskundig uitdrukken als 0.14285714285714…

Ik beschreef dat wanneer een identiteit van het 1ste level bewustzijn afstemt op de overkoepelende Universeel bewustzijn is het bewust van alle identiteiten van het eerste level. Wiskundig kunnen we het als volgt uitdrukken:

Wanneer 0.14285714285714… afstemt op 1 is het bewust van de 7 x 0.14285714285714…

Synoniemen

We hebben tot nu toe de volgende synoniemen.

Alles-Wat-Er-Is = Energie = Universeel Bewustzijn = 1 = Oneindig

Verdere verdeling van bewustzijn

Elke level van bewustzijn is onderdeel van het Universeel Bewustzijn en heeft de kenmerken van het Universeel Bewustzijn. Elk volgend level van bewustzijn is weer een verdeling daarvan.

1ste level bewustzijn = 0.14285714285714…
2de level bewustzijn is 7 / 0.14285714285714… = 0.02040816326531…

Ook hierbij is een identiteit van het 2de level bewustzijn bewust van zichzelf en wanneer het afstemt op de overkoepelende bewustzijn (wat een identiteit van het 1ste level bewustzijn is) is het bewust van de 7 identiteiten van het 2de level bewustzijn.

7 x 0.02040816326531… = 0.14285714285714…

Het Universeel Bewustzijn is zich volledig bewust van de 7 x 1ste level bewustzijn met de 7 x 7 2de level bewustzijn.

1 = 7 x 0.14285714285714…
1 = 7 x 7 x 0.02040816326531…

Het Universeel Bewustzijn bestaat naast de eerste twee levels van bewustzijn uit oneindig meerdere levels.

Mens

Een persoon komt voort uit een overkoepelend bewustzijn. Het overkoepelend bewustzijn op een level van de Universeel Bewustzijn is van zichzelf bewust en wanneer het afstemt op haar overkoepelende bewustzijn is het bewust van de 7 identiteiten van hetzelfde bewustzijn level.

Het overkoepelend bewustzijn waar een persoon uit voort komt noemen we een Zielen Familie.
Het overkoepelend bewustzijn van een Zielen Familie noemen we een Zielen Stam (bestaande uit 7 Zielen Families).

Het overkoepelend bewustzijn (Zielen Familie) bestaat oa. uit incarnaties van personen. De personen incarneren op een planeet binnen het ruimte en tijd spectrum om maximale (wel is waar kunstmatige) gescheidenheid te ervaren. Een Zielen Familie bestaat uit al haar incarnaties en creëert in het nu moment in alle complexheid nieuwe creaties om ervaringen op te doen. Ervaringen bestaande uit overleving t/m de vereniging van eenheid en het zijn van een soevereine (onafhankelijke, zelfstandige) schepper.

Een Zielen Familie:
– Is een overkoepelend bewustzijn binnen het Universeel Bewustzijn
– Is volledig bewust van al haar incarnaties (personen)
– Creëert in het nu nieuwe creaties.

Een persoon beleefd gescheidenheid oa. in de vorm van lineaire tijd (verleden, heden en toekomst) zoals geboorte, groei en overlijden. Het is een beperkte beleving, het komt namelijk niet overeen met de kernmerken van Alles-Wat-Er-Is. Het menselijk bewustzijn is onderdeel van een Zielen Familie wat de kenmerk van Alles-Wat-Er-Is heeft, het is oneindig / onsterfelijk.

Elke persoon is onderdeel van haar Ziel Family en het Universeel Bewustzijn, we mogen een beperkte vorm van leven ervaren alleen ons bewustzijn is onsterfelijk. We zullen altijd bestaan alleen in andere vormen veranderen zoals elke creatie bewaard wordt binnen het Universeel Bewustzijn. Het Universeel Bewustzijn bestaat uit alles wat er mag zijn, van elke creatie, van elke persoon dat in de meest extreme vorm gescheidenheid heeft ervaren alleen is het kunstmatig, een persoon kan namelijk niet gescheiden zijn van Alles-Wat-Er-Is, er is bestaat niks buiten het Universeel Bewustzijn alleen onze manier van denken kan wel zo zijn.

 

Previous post:

Next post: