by Erik Westhovens

Wereldbeschouwing

Kijk op het leven

Door mijn zoektocht, onderzoek, ingevingen en het werk van George Stankov met de Universele Wet heb ik mijn eigen kijk op de wereld en het leven verwoord. Alle informatie op deze website is gebaseerd op deze wereldbeschouwing. Het is de basis waaruit alles bestaat en door gevormd wordt.

Alles

Alles wat er is, is alles. Er bestaat niks buiten alles. Alles betekend letterlijk alles wat er is. Een goede benaming geeft aan wat het is en wat ermee bedoelt wordt. Een duidelijke benaming voor alles, is Alles-Wat-Er-Is.

Alles = Alles-Wat-Er-Is

Waar bestaat Alles-Wat-Er-Is uit?

Alles bestaat uit zoveel verschillende dingen dat er wel een basis principe moet zijn. De basis principe is energie.

Alles-Wat-Er-Is bestaat uit energie
Alles-Wat-Er-Is staat gelijk aan energie
Alles-Wat-Er-Is = Energie

Alles zit dus in alles. Alles-Wat-Er-Is is alles omvattend en daar bestaat het uit.

Alles-Wat-Er-Is = alles omvattend

Vacuüm

In de huidige wetenschap wordt er gesproken over vacuüm, vacuüm betekend dat er plekken zijn waar niks is. Delen in het Universum bestaan uit vacuüm volgens wetenschappers zoals Zwarte Gaten. Vanuit de kijk dat Alles-Wat-Er-Is letterlijk alles betekend zijn er geen plekken waar niks is of waar de afwezigheid van energie is.

Alles = Alles-Wat-Er-Is = Energie

Vacuüm is vanuit deze wereldbeschouwing incorrect.

Kosmische Bewustzijn

Alles-Wat-Er-Is is bewust van waar het uit bestaat. Alles-Wat-Er-Is bewustzijn (Kosmisch Bewustzijn) is het realiseren, het besef, alwetend zijn waar het uit bestaat.

Alles-Wat-Er-Is = Kosmisch Bewustzijn
Alles-Wat-Er-Is = alwetend

Het is namelijk niet mogelijk voor Alles-Wat-Er-Is om delen waar het uit bestaat niet te weten. Alles-Wat-Er-Is kan namelijk niks anders dan alwetend zijn doordat er niks anders buiten alles bestaat.

Systemen

Alles-Wat-Er-Is is dan ook een gesloten systeem, het is het enigste gesloten systeem dat er bestaat. Er bestaat namelijk niks buiten alles / Alles-Wat-Er-Is, het zijn alle energieën bij elkaar.

Alles-Wat-Er-Is = een gesloten systeem
Alles-Wat-Er-Is = een georganiseerd energie veld

Alle energie groepen zijn open systemen die het element van Alles-Wat-Er-Is in zich hebben. Het element betekend dat het wetend is waar het uit bestaat, dat het onderdeel en tegelijkertijd Alles-Wat-Er-Is is.

Alles-Wat-Er-Is bestaat uit open systemen.

Elk open systeem / energie groep is wetend waar het uit bestaat.

Verbinding

Open systemen zijn energie groepen die met elkaar in verbinding staan. Tussen alle open systemen neemt er een constante energie uitwisseling plaats in de vorm van beweging.

Onderscheiden

Alle open systemen zijn te onderscheiden van elkaar maar niet te scheiden. Elke energie groep is onderdeel van een ander energie groep en alle energie groepen bij elkaar is Alles-Wat-Er-Is.

Elke energie heeft het element van Alles-Wat-Er-Is in zich. Energieën zijn te onderscheiden door de frequenties waar ze op vibreren. Energieën kunnen verschillende frequentie aannemen.

Elke energie is onderdeel van Alles-Wat-Er-Is.
Elke energie heeft het element van Alles-Wat-Er-Is in zich.
Elke energie is verbonden met Alles-Wat-Er-Is.

Elektromagnetische spectrum

Het elektromagnetische spectrum bestaat uit een reeks verschillende frequenties. Binnen het elektromagnetische spectrum neemt er een constante energie uitwisseling plaats. Met de huidige wetenschappelijke technologie kunnen we alleen energie waarnemen dat vibreert binnen het elektromagnetische spectrum.

Het elektromagnetische spectrum is een open systeem.

Buiten het elektromagnetische spectrum zijn andere frequenties mogelijk doordat Alles- Wat-Er-Is alles betekend en aan andere benaming daarvoor is oneindigheid. Het elektromagnetische spectrum is alleen een bepaalde bandbreedte van verschillende energie frequenties.

Benamingen voor Alles-Wat-Er-Is

Met de vraag “Waar bestaat Alles-Wat-Er-Is uit?” zijn er verschillende benamingen die hetzelfde aangeven wat Alles-Wat-Er-Is is.

Alles = Alles-Wat-Er-Is = Energie = Alles Omvattend = Kosmische Bewustzijn = Alwetend = Oneindig

 

Wat is een persoon? Waar bestaat een persoon uit?

Met de bovenstaande informatie kunnen we al eenvoudig aangeven wat een persoon oa is.

Een persoon bestaat uit:
– Energieën.
– Is een open systeem.
– De energieën vibreren op verschillende frequenties.
– Staat in verbinding met alles waar Alles-Wat-Er-Is uit bestaat.
– Heeft een constante energie uitwisseling met alle andere open systemen. – Is wetend dat het onderdeel van Alles-Wat-Er-Is is.
– Heeft het element van Alles-Wat-Er-Is in zich.
– Een persoon is te onderscheiden van andere open systemen.
– Een persoon is niet te scheiden van Alles-Wat-Er-Is.

Alles bestaat uit de eigenschappen van Alles-Wat-Er-Is. Een persoon bestaat uit de eigenschappen van Alles-Wat-Er-Is. Een persoon is gecreëerd door Alles-Wat-Er-Is.

Religie

In religies wordt er gesproken dat God de mens heeft geschapen. Hierbij kunnen we zeggen dat Alles-Wat-Er-Is hetzelfde als God is.

Alles-Wat-Er-Is = God

Het religieus beeld van God als een oude man met een grijze baard representeert niet goed weer wat Alles-Wat-Er-Is is. Alles-Wat-Er-Is is geen persoon, het is namelijk alles, niks is gescheiden van Alles-Wat-Er-Is / God vandaar dat het beeld van een oude man incorrect is.

Zo bestaan religies uit meerdere onzuiverheden vanuit deze kijk op het leven.

Waar bestaat een persoon nog meer uit?

Lichamen

Een persoon bestaat uit open systemen en is in verbinding met alle andere open systemen. Zo bestaat een persoon oa uit een biologisch lichaam, mentaal lichaam en emotioneel lichaam. Elke lichaam bestaat uit energieën die op verschillende frequenties vibreren en waarbij een onderlinge constante energie uitwisseling plaats neemt.

Bewustzijn

Een persoon heeft een beperkt bewustzijn waarbij het voor een deel het besef heeft van het biologische, mentale en emotionele lichaam. Wanneer het bewustzijn niveau verruimt / verhoogd wordt zal de persoon ook bewust worden waar het nog meer uit bestaat.

De verruiming van het bewustzijn is de herkenning wie hij / zij werkelijk nog meer is.

Een persoon is niet gescheiden van Alles-Wat-Er-Is, het is onderdeel van Alles-Wat-Er-Is.

Scheppers en scheppingen

Alles-Wat-Er-Is is een georganiseerd energie veld waarbij alle energie groepen (open systemen) scheppingen van het Universum zijn. Alles-Wat-Er-Is is de Universele Schepper van alle creaties.

Alles-Wat-Er-Is = Universele Schepper
Alle scheppingen zijn open systemen.

Open systemen bestaan uit andere open systemen (energie groepen), deze open systemen bestaan weer uit andere open systemen enz. tot in de oneindigheid. Alle open systemen bij elkaar is Alles-Wat-Er-Is en Alles-Wat-Er-Is = oneindig = ∞

Alle scheppingen bestaan uit andere scheppingen waardoor elke schepping tegelijkertijd ook een schepper is.

Een persoon is een open systeem dat tegelijkertijd uit andere open systemen bestaat. Een persoon is een schepping en tegelijkertijd een schepper.

Ziel

Een persoon is een creatie dat bestaat uit een open systeem dat we de ziel noemen. Een persoon is een deel van de ziel, een energie groep waar de ziel uit bestaat, een andere benaming voor persoon, is een persoonlijkheid van de ziel.

Een ziel bestaat uit meerdere open systemen / persoonlijkheden. Wanneer een persoonlijkheid op aarde gefocust is heet het een geïncarneerde persoonlijkheid.

Benamingen voor Alles-Wat-Er-Is

De benamingen voor Alles-Wat-Er-Is kunnen we nu verder uitbreiden naar:

Alles = Alles-Wat-Er-Is = Energie = Alles Omvattend = Kosmische Bewustzijn = Alwetend = Oneindig = God = Universum = Universele Schepper = 1 = ∞

___________

De categorieën binnen deze basis, vormen een kijk op het leven vanuit een eenheid. De weg naar vrijheid neemt plaats wanneer alles in harmonie / eenheid gezien en begrepen wordt. Alle categorieën zijn verder uit te werken en nieuwe categorieën kunnen daarbij ook toegevoegd worden.

Vanuit het begrijpen waar alles uit bestaat heb ik deze basis gevormd, het is een concept, een voorbeeld, mijn kijk op het leven.

Vanuit harmonie zijn er geen losse eilanden en daarmee kunnen vele onderwerpen in de huidige maatschappij op nieuw bekeken en gezuiverd worden. Alles staat in verbinding met alles, alles is alles, alles = Alles-Wat-Er-Is.

Erik Westhovens