artikel: Ontmaskering David Wilcock en David Icke

by Erik Westhovens on February 24, 2012

in Bewustwording

David Wilcock en David Icke

De “Powers That Be” weten dat de mensheid steeds bewuster worden. Dit is een evolutionair proces wat ze niet tegen kunnen houden. Mede dankzij Project Looking Glass zagen ze dit proces gebeuren. Overal om ons heen worden mensen bewuster en bewuster.

De “Powers That Be” kunnen dit niet tegen houden dus hebben ze besloten om ons daarmee te helpen. Ze willen daarbij mensen helpen om meer wakker te worden in het voordeel van zichzelf. En daar komen deze spelers David Wilcock en David Icke bij kijken.

De waarheid wordt door hun voor een gedeelte verteld maar met een bepaalde energie. Ze laten zien dat je er niks aan kunt doen, dat we allemaal slachtoffer zijn en dat het hun schuld is.

Doordat deze boodschap onderdoor wordt verteld geven we de schuld aan de “Powers That Be” en sturen wij negatieve energie naar ze toe met onze gedachtes en daden. Dit is precies wat ze willen omdat ze zo sterker en machtiger worden. “Powers That Be” voeden zich juist van de energie van anderen. Ze bestaan zelf voornamelijk uit negatieve energie en hebben daarom negatieve energie van anderen nodig om te blijven bestaan.

Hoe slim zijn ze wel niet! Ik vind het knap werk van ze!

Ze projecteren het als iets extern en daar houden de mensen dan mee bezig. Het is dienstbaarheid die ze geven waarbij de mensen boven deze bewustzijn, bewust worden. Zo pakken we onze eigen pakje aan, nemen we eigen verantwoordelijkheid en zijn dankbaar voor alles wat er in de wereld gebeurd omdat ze ons helpen met de lessen die we willen leren.

Vergeven en waarderen wat de “Powers That Be” gedaan hebben is een vorm van compassie waarbij hun krachten minder en minder worden. Zo kom je weer bij jezelf terecht omdat je inziet dat alles om je heen jou van dienst zijn.

Alles wat je ziet is de creatie die we allemaal zelf hebben gecreëerd op onbewust en op ziel niveau. Wij willen dat externe onze problemen oplossen, zij weten het namelijk beter denken we, eigen verantwoordelijkheid opnemen is moeilijk en eng.

In mijn ogen zitten we in een tijd dat we ervoor kunnen kiezen om het allemaal bij onszelf te leggen en in te zien dat we dit allemaal willen ervaren omdat we het gezamenlijk hebben gecreëerd.

21-02-2012
Erik

Previous post:

Next post: